Kvalvik Bait

FBI Trykk på bildet for å se video

Revolusjonerende agn for sportsfiskere og fiskerinæringen

Kvalvik Bait har utviklet en krem med luktestoffer som tiltrekker fisk på flere hundre meters avstand – med råstoffer fra havet. Med Kvalvik Bait gir du lukt til både sluk, jigg, flue, gummimakk etc.

Lokkemiddelet er vitenskapelig utviklet i samarbeid med ledende forskningsmiljøer i Norge.

Produkter

Kvalvik Bait for sports- og fritidsfiskere består foreløpig av 3 ulike agnkremer som er spesielt utviklet for å tiltrekke torsk, kveite, og laks/ørret/røye. Kvalvik Bait gir en kraftig duft til sluker, fluer, jigger og annet fiskeredskap for å tiltrekke de ulike fiskeartene, og dermed øker sjansen for fangst. Kremene inneholder et biologisk nedbrytbart bindemiddel som gir kremen feste helt til du har laget et attraktivt duftspor i vannet hvor du fisker. Produktene er vitenskapelig utviklet i samarbeid med Nofima og SINTEF, og effekten av produktene har derfor en vitenskapelig dokumentert effekt.

Attraquas agn er kanskje markedets mest avanserte agn. Hundrevis av timer med testing i akvarier, utført av noen av verdens fremste eksperter har gitt oss kunnskap om hvilke substanser som er mest effektive

Blue Fox

OneTrout Pellets

Annet

Foring

Duftspray

Big Trout

lagt til handlevogn